Nieuws uit de sector

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2022-06-24

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2022-06-24

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2022-06-24

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2022-06-24

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2022-06-24

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2022-06-24

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2022-06-24

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2022-06-24

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Hoe kies je de off-axis en de non-off-axis van de projector?

2022-06-24

In de specificaties van projectoren zien we meestal de woorden "100% off-axis" of "80% off-axis". Wat betekent deze functie dan? Moeten we de off-axis projectoren kiezen?


Laten we eerst eens kijken naar de definitie van off-axis. Off-axis is een functie van de projector. Dankzij deze functie kan het toestel een volledig beeld op de muur of het gordijn projecteren zonder met de beugel op een tafel te worden bevestigd. De off-axis is eigenlijk een functie van de DLP-displaytechnologie van de TEXAS, die het probleem van de plaatsing van de projector oplost.


图片2.jpg


Zoals uit de bovenstaande figuur blijkt, is dat het verschil tussen de beelden die door de projector met en zonder off-axis worden geprojecteerd.


Uit de figuur blijkt dat wanneer een volledig beeld op de muur of een gordijn moet worden geprojecteerd, de projector zonder asverschuiving dicht bij de muur en bij de rand van het werkblad moet worden geplaatst, omdat het geprojecteerde licht niet door het werkblad mag worden geblokkeerd. Daarentegen is de plaatsing van de projector met de off-axis relatief vrij, zolang deze maar op het vlakke bureaublad wordt geplaatst.


图片1.jpg

Natuurlijk wordt de mate van off-axis van de projector ook gedifferentieerd in procenten.


Zoals ook uit de bovenstaande figuur blijkt, heeft de linkerkant geen off-axis, d.w.z. een projector met 0% off-axis. De helft van het geprojecteerde beeld bevindt zich boven de horizontale lijn en de andere helft eronder. En de projector in het midden met 80% off-axis, het grootste deel van het geprojecteerde beeld is boven de horizontale lijn, maar nog een klein deel is onder de horizontale lijn. Bij de 100% off-axis projector aan de rechterkant bevindt het geprojecteerde beeld zich allemaal boven de horizontale lijn. 


Kortom, gezien de draagbaarheid van de projector en de integriteit van het geprojecteerde beeld, zou de 100% off-axis projector een betere keuze zijn. De door Hotus geproduceerde projectoren zijn uitgerust met de DLP display technologie van TEXAS. Bovendien zijn alle projectoren 100% off-axis projectoren. Om het even welke twijfels die u gelieve te voelen vrij om met onze Tel/WhatsApp/Skype op "+8613825293291" contacteren.