Nieuws uit de sector

Certificeringen

chnas

nieuws

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2023-04-17

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2023-04-17

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2023-04-17

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2023-04-17

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2023-04-17

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2023-04-17

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2023-04-17

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2023-04-17

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

2023 De 11e China Informatie Technologie Expo

2023-04-17

De 11e China Electronic Information Expo (CITE2023) opent in Shenzhen Convention and Exhibition Center (Futian) van 7 tot 9 april 2023. De beurs van dit jaar is opgewaardeerd ten opzichte van de vorige en brengt u een oprechte en verrassende ervaring van het bijwonen van het evenement.

De 11e China Electronics Fair opent op 7 april om 9.00 uur in het Futian Convention and Exhibition Center in Shenzhen, China!

A.jpg

Met het thema "Innovation Leading, Synergistic Development" zal de beurs dit jaar de nieuwste ontwikkelingen en trends van China's elektronische informatie-industrie laten zien via 30 professionele tentoonstellingsruimtes in zeven paviljoens, waaronder het CITE Theme Pavilion, het New Display and Application Pavilion, het Electronic Life Ecology Pavilion en het Basic Electronics Pavilion. 1+1+7+N" activiteiten, het houden van "1" openingstop van CITE, "1" nieuwe generatie informatietechnologie industrie innovatie product selectie activiteiten, "7" 7" evenementen in belangrijke gebieden van expertise en "N" parallelle forums.

B.jpg

BB.jpg

"HOTUS Technology" werd door CITE uitgenodigd en verhuisde naar hal nr. 1! In antwoord op de oproep van CITE, toonde "Huitou Technology" niet alleen zijn nieuwe generatie intelligente interactieve projectie, maar lanceerde ook zijn nieuwe intelligente Bluetooth-audiobril op de tentoonstelling. Het was een geweldige aanvulling op de show!

C.png

CC.jpg

CCC.jpg

In de ochtend van de eerste dag van de tentoonstelling werd de "Windows Smart Touch Interactive Projector HT1500" met succes geselecteerd als kandidaat voor de innovatieve producten van de tentoonstelling, en won de "11e China Electronic Information Expo Innovation Award", en viel op in deze tentoonstelling!

D.jpg

Daarnaast kreeg de tentoonstelling ook veel media-aandacht en berichtgeving uit alle lagen van de bevolking, en ontving Huitou uitnodigingen van diverse media om vele interviews af te nemen. "De heer Wang Guoyun, de CEO van Huitou Technology, werd geïnterviewd door "Tianji.com", "Sina Weibo" en "Bajia". De heer Wang Guoyun, CEO van Huitou Technology, werd zelfs geïnterviewd door "Tianji.com", "Sina Weibo" en "Bajia" voor exclusieve berichtgeving ter plaatse.

E.jpg

Tijdens de tentoonstelling kreeg Huitou Technology veel belangstelling en liefde van vrienden uit de hele wereld, en de stand zat vol met mensen. Dankzij uw steun is Huitou Technology geworden tot wat het nu is!

F.jpg

FF.jpg

"WIT zal zich blijven inspannen en zichzelf overtreffen om de beste fabrikant van intelligente productieapparatuur in China te worden.