Nieuws uit de sector

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2022-06-18

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2022-06-18

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2022-06-18

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2022-06-18

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2022-06-18

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2022-06-18

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2022-06-18

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2022-06-18

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Hoe kies je een geschikte projector

2022-06-18

Een projector, het apparaat dat beelden of video's op een scherm kan projecteren, wordt veel gebruikt thuis, op kantoor, op school en in uitgaansgelegenheden. In dit artikel laten we de verschillen zien in de toepassingsomgeving en de kenmerken van projectoren.


# Home Theater Projector

Deze projector is geschikt voor thuisgebruikers om films te bekijken, of om high-definition TV te kijken. Met een helderheid van ongeveer 2000ANSI Lumen, de meeste geprojecteerde beeldverhouding is 16:9, en het heeft een volledige reeks van verschillende video-poorten.


# Draagbare Zakelijke Projector

De voordelen van zakelijke draagbare projectoren zijn het kleine formaat, het lichte gewicht en de sterke mobiliteit.


H2-侧面配图.jpg


We noemen het "draagbaar" omdat projectoren van dit type over het algemeen minder dan 2 kg wegen. Dit is ongeveer hetzelfde gewicht als een dunne en lichte notebookcomputer. Het is een vervanger voor traditionele diaprojectoren en grote en middelgrote projectoren. De combinatie van dunne en lichte notebookcomputers en draagbare bedrijfsprojectoren is de eerste keuze voor mobiele zakelijke gebruikers bij het houden van mobiele bedrijfspresentaties.


Echter, de draagbare zakelijke projector geproduceerd door Hotus Company heeft het echte Win 10 systeem ingebed. Met andere woorden, er is geen noodzaak voor gebruikers om een andere computer voor te bereiden voor presentaties. En ook, het is slechts de helft van de grootte van A4-papier, het is erg handig om in een aktetas. Dat zou goed nieuws zijn voor zakenreizigers die vaak moeten reizen.


Bovendien, Hotus bedrijf is de eerste partij van de bron in massa geproduceerde DLP Windows projectoren in China.


H2-镜头细节配图.jpg


# Onderwijs Conferentie Projector

Dit soort projector is over het algemeen geschikt voor school- en bedrijfstoepassingen. Met mainstream resolutie, ongeveer 2000-3000 lumen helderheid, matig gewicht, betere warmteafvoer en stofdicht functie, is het ook geschikt voor installatie en geschikt voor verplaatsing over korte afstand.


# Techniekprojector

De techniekprojector heeft grotere projectiegebieden, langere afstanden, hogere helderheid, en over het algemeen steunt het nog multi-bulb wijzen, die aan grootschalige en veranderlijke installatiemilieu's beter kunnen het hoofd bieden. Natuurlijk is hij zeer geschikt voor het onderwijs, de media en de overheid.


# Professionele Theater Projector

Dit type projector richt zich op stabiliteit en een laag uitvalpercentage. Gewoonlijk heeft hij goed werk geleverd op het gebied van warmteafvoer, netwerkfunctie en gebruiksgemak. Om zich aan te passen aan diverse professionele toepassingen, is het belangrijkste kenmerk een hoge helderheid, die over het algemeen meer dan 5.000 lumen kan bereiken, en de hoogste 10.000 lumen kan overschrijden. Door zijn grote afmetingen en zware gewicht wordt hij gewoonlijk gebruikt voor speciale doeleinden, zoals theaters, musea, vergaderzalen, openbare ruimten, en kan hij ook worden gebruikt bij het toezicht op het verkeer, commandocentra voor de openbare veiligheid, brandweer- en luchtverkeersleidingscentra.


# Meetprojector

Dit type projector verschilt van de bovengenoemde types projectoren. Zijn functie is hoofdzakelijk om de productdelen door de transmissie van licht te versterken, en dan standaardfilm of traliewerkliniaal te gebruiken om de grootte van het product te bepalen. Ten gevolge van de ontwikkeling van de industrialisatie, is deze metende projector één van de meest gebruikte inspectie-instrumenten in de verwerkende industrie geworden.