Nieuws uit de sector

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2022-06-18

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2022-06-18

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2022-06-18

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2022-06-18

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2022-06-18

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2022-06-18

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2022-06-18

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2022-06-18

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Zou de helderheid van de projector hoger, de projector beter zijn?

2022-06-18

Wanneer we projectoren kopen, zien we vaak de woorden 300ANSI lm, 2000ANSI lm, 3000ANSI lm enzovoort.Wat betekent deze "ANSI lm"? Is het getal hoe hoger hoe beter? Laten we het samen uitzoeken.


H2-强光使用场景.jpg


# Wat betekent deze "ANSI lm"? 

Ten eerste moeten we weten dat de lichtopbrengst verwijst naar de output van de lichtenergie door projector, in "lumen" (lm). Volgens het verschil in testnormen, zijn de eenheden die gewoonlijk worden gebruikt om de lichtopbrengst van projectoren op de markt te meten ANSI lumen en ISO lumen.


ANSI lumen is vastgesteld door het American National Standards Institute (ANSI, Amerikaans Instituut voor Nationale Normen); terwijl ISO lumen een internationale norm is die is vastgesteld door de Internationale Organisatie voor Normalisatie.


ISO lumen wordt voornamelijk gebruikt door toonaangevende fabrikanten in de projectie-industrie zoals Epson, terwijl merken die DLP projectietechnologie oplossingen gebruiken de voorkeur geven aan ANSI lumen. Daarom is ANSI lm een eenheid die is ontwikkeld door het American National Standards Institute om de sterkte van de lichtopbrengst van een projector te beschrijven.


H2-镜头细节配图.jpg


# Is het aantal ANSI lm hoe hoger hoe beter?

* Om uitvoerig te overwegen

Waarschijnlijk niet hoe hoger hoe beter. Helderheid is inderdaad belangrijk voor projectie, maar niet het enige criterium om te meten of een projector goed is of niet. Naast helderheid is het bij de aanschaf van een projector noodzakelijk om de zeer belangrijke parameters zoals resolutie, contrast en kleurenspectrum van de projector uitgebreid in overweging te nemen. Omdat de projector ons een goed gevoel van ervaring kan geven, is een uitstekende verhouding van zijn algemene parameters de basis. Het is geenszins door één enkele indicator uitstekend te maken.


* Besteed aandacht aan de projector met hoge helderheid maar lage resolutie

Op dit ogenblik is het onbetwistbaar dat er sommige machines met hoge helderheid maar lage resolutie zijn. Hun promotionele verkoopargument is de hoge helderheid, die vaak vier- of vijfduizend ANSI lumen kan bereiken. Gekoppeld aan een goede prijs, wordt dit een hoge kostprijs genoemd. Veel consumenten die niet veel van projectoren afweten, worden gemakkelijk misleid. Want als je het projectie-effect van de projector zorgvuldig observeert, zul je merken dat de resolutie van dit type projector vaak niet hoog is, waarvan de meeste geen 1080P kunnen halen, en sommige zelfs lager zijn. Groot verschil.


* Let op de projector met hoge helderheid en laag kleurengamma

Er is ook een andere manier, met hoge helderheid en laag kleurengamma, die de helderheid van het beeld kan verbeteren door simpelweg het filter te bewerken. Dergelijke projectoren bereiken echter vaak een hoge helderheid door kleur op te offeren. De kleur van het geprojecteerde beeld is niet correct, en ziet er zelfs wit uit.


Daarom gebruiken sommige verkopers op de markt vaak hoge helderheid en lage prijzen om de aandacht van de consument te trekken, maar we moeten nog steeds een duidelijk begrip hebben bij de aankoop van projectoren: als de koper zowel hoge helderheid als hoge helderheid maar lagere kosten wil, zullen verkopers onvermijdelijk resolutie, kleurengamma en contrast, die even kritische indicatoren zijn, opofferen voor kostenoverwegingen. 


ZX-0607-H2- (1).jpg


# Samenvattend

Wanneer u op zoek bent naar projectoren in partijen, kunt u de fabrikant van de bron om hulp vragen. Dat is een verstandigere keuze. Enerzijds kunt u producten krijgen met een meer geschikte eenheidsprijs. Anderzijds, omdat de producten van de bronfabrikanten allemaal in de fabriek worden gemaakt, kunt u door contact op te nemen met de fabriek meer te weten komen over het werkelijke en real-time productieproces, de kwaliteitsinspectie en -controle van de producten, de bedrijfs- en fabrieksgrootte en de servicecapaciteit, zodat u de kwaliteit van de producten en de servicemogelijkheden van uw toekomstige partner beter kunt beoordelen.


Op het einde, Hotus is de eerste bronfabrikant van het ontwerpen en batch-vervaardigen van de DLP Vensters Projector, die strategische samenwerking met Microsoft hebben gemaakt en met vele hotels en beroemde gebouwen in de wereld, zoals Inter Continental Hotels Group PLC (IHG), enz. samengewerkt. 


Al onze producten worden strikt geproduceerd volgens de norm van ISO 9001:2015/ISO 14001:2015&BSCI. Basis op onze meer dan 8 jaar ervaring van R&D&P en klantenservice, zijn wij in staat om betere feedback te geven op uw vraag als u een vraag heeft over ons product. 


Welkom om ons WhatsApp-nummer bij "+86 13825293291" te contacteren, als u om het even welke twijfels over de DLP Projector hebt.