bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2022-06-22

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2022-06-22

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2022-06-22

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2022-06-22

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2022-06-22

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2022-06-22

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2022-06-22

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2022-06-22

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Immersieve privé thuisbioscoop, is de Hotus HT2500 projector echt zo goed?

2022-06-22

Nu projectoren steeds krachtiger worden en de weergavekwaliteit steeds beter, kunnen we ook genieten van een meeslepende filmkijkervaring zoals in een thuisbioscoop. Dus, wie heeft er nu geen projector in zijn grote woonkamer? Echter, met gewone projectoren is het geprojecteerde beeld te groot en gaat de beeldkwaliteit verloren, wat te pijnlijk is voor vrienden die graag films en games kijken op een gigantisch scherm. De Hotus HT2500 projector brengt met gemak high-definition beeldkwaliteit op het reuzenscherm.


LLJ-0609-1.jpg


Kijk eerst naar het uiterlijk, de HT2500 is zeer stijlvol en elegant, of het nu in de woonkamer of slaapkamer wordt geplaatst, het ziet er zeer sfeervol uit. Het lichaam ontdoet zich van het koude metalen gevoel van traditionele elektronische producten, en het is gemakkelijker te integreren met de huiselijke decoratie omgeving, en het brengt ook slijtvastheid, vuilafstotendheid, krasbestendigheid en andere kenmerken. In gebruik is de projectie debugging van de Hotus HT2500 projector zeer eenvoudig. Het ondersteunt automatische keystone correctie, of het nu zijprojectie of ondersteboven projectie is, het kan automatisch intelligente multi-angle aanpassing uitvoeren. Daarom, wanneer u het gebruikt, of het nu op de salontafel in de woonkamer of op het nachtkastje in de slaapkamer wordt geplaatst, hoeft u geen speciale aandacht te besteden aan de plaatsing, en kunt u gemakkelijk een vierkante projectie krijgen.


微信图片_20220528152109.jpg


Om te weten dat bij gebruik de invloed van de intensiteit van het omgevingslicht op de projectiekwaliteit zeer groot is. Daarom krijgen we meestal een relatief goede projectiebeeldkwaliteit 's nachts en wanneer de lichten uit zijn. Deze Hotus HT2500 projector heeft echter tot 3000ANSI lumen, wat een hogere helderheid geeft. Daarom kun je zelfs overdag of met de lichten aan, een heldere projectie beeldkwaliteit krijgen.


Ik moet zeggen dat de Hotus HT2500 projector niet alleen een uitstekende projectie beeldkwaliteit heeft, maar ook een home theater ervaring kan brengen met de ondersteuning van optische zoom en hoge helderheid. Met uitstekende geluidseffecten, zorgt het voor een meeslepende kijk- en game-ervaring. Bovendien zijn er functies zoals automatische keystone-correctie en autofocus, die het gebruik gemakkelijker en handiger maken. Het uiterlijk is ook zeer hoogwaardig en kwalitatief. Er kan worden gezegd dat de Hotus HT2500 projector in alle opzichten uitstekend is.