bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2022-11-18

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2022-11-18

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2022-11-18

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2022-11-18

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2022-11-18

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2022-11-18

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2022-11-18

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2022-11-18

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Projectoren zijn meer oogbescherming dan computers, tv's en elektronische whiteboards. Waarom?

2022-11-18

Projectoren kunnen worden toegepast in huis, onderwijs, zakelijke omgevingen. Bij het kijken thuis zijn projectoren beter beschermd dan tv's, mobiele telefoons en tablets; Vergeleken met een whiteboard in de schoolruimte is de projector beter oogbescherming; Ook in zakelijke omgevingen zijn projectoren beter oogbescherming dan computers en led-displays.

Wat maakt een projector dan zichtbaarder dan een tv, een whiteboard, een tablet?


(1) principes van diffuse beeldvorming

Televisies, elektrische whiteboards, tablets, ze maken gebruik van beelden op een manier die recht door het licht gaat, waarbij de lichtbron direct op onze ogen valt. Maar een projector projecteert een lichtbron op een gordijn of een muur, en door het gordijn en de muur wordt het licht opnieuw gereflecteerd in het oog, een reflectie die we diffuse reflectie noemen. De reden waarom het menselijk oog het volledige beeld van een object kan zien, is voornamelijk door middel van diffuus gereflecteerd licht in het oog. Een volledig in een richting gereflecteerd oppervlak van een voorwerp kan niet alleen het uiterlijk van het voorwerp niet goed zien, maar ook verblinding in een bepaalde richting veroorzaken. Deze diffuse manier van beeldvorming van projectoren maakt het licht zachter en vermindert de irritatie van het licht voor het menselijk oog. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom projectoren meer oog bescherming bieden dan tv's, whiteboards, tablets.


图片1.png


(2) de mate van gevaar door blauw licht

Tegenwoordig zijn de meeste televisies, elektronische whiteboards en tablets op de markt lcd-schermen met een te heldere lichtbron en te veel blauw licht. Korte golf blauw licht in de band 415—455nm is schadelijk voor het menselijk oog en deze schadelijke blauw licht kan visuele vermoeidheid veroorzaken. Na verloop van tijd kan leiden tot een verminderd gezichtsvermogen en zelfs schade aan de ogen. En projectoren zijn veel minder schadelijk voor het menselijk oog vanwege het principe van diffuse beeldvorming. Hierdoor is de projector relatief oogwerend.


下载.png


(3) de geprojecteerde beelden verschillen in grootte

Neem bijvoorbeeld een hui h2-projector met een projectierenaald van 1,1:1, die een beeld van 20 tot 200 inch projecteert. Maar als we gebruik maken van televisies, elektronische whiteboards, tablets, ze hebben een relatief kleine grootte van het scherm. Dit zorgt ervoor dat onze ogen de neiging om vast te houden aan een bepaalde plaats en vermoeidheid van de ogen kan gemakkelijk worden veroorzaakt wanneer het houden van dezelfde positie voor een lange tijd. Maar als je kijkt naar de grote beelden die door de projector worden geprojecteerd, zal de vermoeidheid van de ogen veel minder zijn. Hierdoor is de projector relatief oogwerend.


ScreenSize.jpg


In het algemeen, zal het gebruik van projectoren als beeld-weergaveapparatuur meer oog bescherming dan het gebruik van computers, televisies, elektronische whiteboards in het huishouden, zakelijke bijeenkomsten, mobiele kantoren, commerciele training, scholen middelbare scenario's. Hipping technology is de eerste DLP Windows system projector in massaproductie dankzij het lezen en aandacht.