bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2022-06-21

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2022-06-21

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2022-06-21

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2022-06-21

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2022-06-21

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2022-06-21

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2022-06-21

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2022-06-21

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

"Hotus" werd met succes verkozen tot de runner-up van "Top 10 Projector Merken van 2022"

2022-06-21

Om het algemene merkimago van de projectorindustrie in China te optimaliseren en de ontwikkeling van de projectorindustrie in de epidemie te ondersteunen, werden de top tien merken van de projectorindustrie voor 2022 geselecteerd door China National Project in samenwerking met de toplijst van de industrie.


Opmerking: De projector top tien merk selectie activiteit heeft als doel het optimaliseren van het algemene merkimago van de projector industrie van China en het bieden van meer professionele en gezaghebbende begeleiding en hulp voor gebruikers om te kunnen kiezen voor meer hoogwaardige en verzekerde producten.


英文版封面.jpg


De selectie is niet te zeggen dat het niet een sterke rivaliteit, "Hotus" na de organisatoren strenge kwalificatie screening, publieke opinie monitoring, stem audit, van Sony, Panasonic, Sharp en andere traditionele internationale merken opvallen, met technologische innovatie, kwaliteit is koning, de gebruiker in het hart van het ontwikkelingsconcept, en won uiteindelijk de projector-industrie top tien merk selectie van de tweede plaats, een goed resultaat. Het bedrijf werd geselecteerd als voorkeurslid van de projectorindustrie voor het Brand Power Demonstration Project, en zijn informatie werd opgenomen in de database van het Brand Power Demonstration Project, en zal vervolgens zijn merkimago aan het publiek tonen op het CCTV-platform. Dit is een hoge mate van erkenning van consumenten en de projector industrie voor "Hotus", ik hoop dat Hotus hard zal blijven werken en een briljante toekomst zal creëren!


公司大楼.jpg


Hotus Technology (Shenzhen) Co. werd opgericht in 2015, is 's werelds toonaangevende leverancier van windows projectorapparatuur en -oplossingen. Gericht op twee-in-één computer- en projectietechnologie, is het een nationale high-tech onderneming die ontwerp, R&D, productie, verkoop en service integreert. Toegewijd aan het brengen van visuele interactie technologie in het kantoor van iedereen, onderwijs en leven, waardoor kantoor efficiënter, onderwijs intelligenter en het leven interessanter. Met een R&D-team bestaande uit senior industrieel ontwerp en hardware en software ontwerptalenten, hebben we meer dan 60 nationale technologie octrooien en zachte rechten verkregen, en een goede samenwerking met Microsoft, Intel, TI en vele andere bedrijven gevestigd, en zijn uitgegroeid tot een toonaangevend merk in het segment van Windows-projectoren.