bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2022-06-18

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2022-06-18

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2022-06-18

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2022-06-18

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2022-06-18

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2022-06-18

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2022-06-18

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2022-06-18

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Loop Hotus binnen en leer over Hotus

2022-06-18

Opgericht in 2015, Hotus Technology (Shenzhen) Co, Ltd is 's werelds toonaangevende leverancier van windows projector apparatuur en oplossingen. Gericht op de combinatie van computer- en projectietechnologie, is het een nationale high-tech onderneming die ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en service integreert.Toegewijd aan het brengen van visuele interactietechnologie in ieders kantoor, onderwijs en leven, waardoor het kantoor efficiënter, het onderwijs intelligenter en het leven interessanter wordt.Met een sterk technisch team, een volledig R&D-proces en een internationaal ontwerpconcept, gebaseerd op het kernproduct Windows-projector, verbetert het en iterates om de innovatieve vereisten van productdiversificatie te bereiken. Creëerde een aantal "wereldprimeurs" en verkreeg tientallen nationale technologieoctrooien. Altijd vasthouden aan de "user-centered" product design concept, aandringen op de ontwikkeling van kerntechnologieën met bepaalde belemmeringen, en gebruikers te voorzien van producten die waarde te creëren met technologie.Bevordering van en het leiden van de ontwikkeling van Windows-projectietechnologie in China, het leiden van de innovatie en modernisering van de traditionele projector-industrie, is een industrie benchmark voor het aandringen op onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling.


4.jpg


Het nastreven van de ultieme kwaliteit, hebben we een 360 ° all-round kwaliteitsmanagement systeem dat loopt door middel van R & D, inkoop, productie en service. In het ontwerp en de ontwikkeling, testoverzicht, prototype proefproductie, massaproductie en andere schakels, strikt volgen het ISO9001 kwaliteitssysteembeheer, om ervoor te zorgen dat de producten efficiënt, veilig en betrouwbaar zijn. Hotus mensen hebben een sterk gevoel voor kwaliteit, streven naar uitmuntendheid in kwaliteit, volgen strikt het technologische proces en de werkinstructies voor productie, en verbeteren de kwaliteit naar een nieuw niveau. Wetenschappelijk en rigoureus management dringt door tot in elke schakel van de toeleveringsketen en de productieketen, en verbetert voortdurend de kwaliteit en betrouwbaarheid van producten, terwijl de productie-efficiëntie wordt verbeterd. Elke schakel heeft gearchiveerde records om de integriteit en continuïteit van de gegevens te waarborgen, wat waardevolle gegevens oplevert voor toekomstig productverbeteringsontwerp en -upgrades.


De kernwaarde van Hotus technologie is het verbeteren van de werkefficiëntie voor gebruikers en het oplossen van vele ongemakken in kantoor- en onderwijspresentaties. In termen van kantoorpresentatie, is het efficiënter en vrijer dan traditionele projectoren en notitieblokken, en in termen van slim onderwijs, is het interactiever en interessanter dan traditionele onderwijsmateriaal.Het omvat mobiele bedrijfsseries, de reeks van het conferentiebureau, aanraking interactieve onderwijsreeks, videoconferentiereeks en andere gediversifieerde producten, die op mobiele presentaties, conferentiepresentaties, slimme klaslokalen, videoconferenties, hotels, opleiding en andere gebruiksscenario's kunnen worden toegepast. Het heeft een R&D-team dat bestaat uit senior industrieel ontwerp en software- en hardwareontwerptalenten in de industrie, heeft meer dan 60 nationale technologieoctrooien en zachte auteursrechten verkregen, en heeft goede samenwerkingsrelaties met Microsoft, Intel, TI en vele andere bedrijven tot stand gebracht, en is een Windows-projectorbedrijf geworden. Leidende merken op gebied.  Door de waarden van liefde voor het leren, gelukkig delen, goede communicatie, moedige innovatie, het koesteren van dromen, en samen groeien, heeft Hotus lof en steun gewonnen van klanten in zijn industriële markt.


1.jpg


Het heeft draagbare series van zakelijke projectoren H2, B5, H3, en andere producten, die zijn afgeleid van meerdere scenario's, zoals kantoor, presentaties tijdens conferenties, zakenreizen, enz. gelanceerd en blijft de ontwikkeling van de industrie bevorderen, en heeft een aanraakgevoelige interactieve projectie ontwikkeld. De projector (HT1500) wordt meer gebruikt voor onderwijs en opleiding, grote conferentiezalen, conferenties op afstand en andere scenario's. De markt voor interactieve projectoren is schaars, dus deze projector heeft een groot voordeel op de markt. Tegelijkertijd heeft het bedrijf ook de Hotus HT2500 ultra-short-focus laserprojector ontwikkeld met een standaard projectieformaat van 100-150 inch. Hij maakt gebruik van vloeistofwaterkoelingstechnologie om de warmteafvoer en het geluid tot een minimum te beperken. Het wordt verkocht in de laser projectie markt en is diep ingezet voor groot-scherm home entertainment.Net als de bedrijfsslogan van Hotus Technology: Laat licht en schaduw de manier van visuele interactie veranderen! Het drukt de visie van Hotus uit, interactieve communicatie en andere manieren om klanten de interessante en visuele effecten van zijn producten te laten ervaren, en de visuele interactietechnologie beter in ieders onderwijs te brengen. , in werk en leven, maken het onderwijs intelligenter, werken efficiënter, en maken het leven interessanter als de bedrijfsmissie. Om een eersteklas industrie-gedreven voorloper te worden met visuele interactie als de kern wordt beschouwd als de visie van het bedrijf en streeft er voortdurend naar om vooruit te komen.


2.jpg


Hotus neemt de behoeften van de gebruiker als de belangrijkste kernwaarde, blijft innoveren en vertrouwt op sterke kracht en betrouwbare bedrijfsfilosofie om met succes vaste voet te krijgen op de projectormarkt en zijn eigen loyale gebruikers te ontwikkelen; tegelijkertijd is Hotus ook een projector met professionele technologie. R&D en productie fabrikanten veranderen het leven van mensen, kantoor en onderwijs op hun eigen manier, en voldoen aan de behoeften van verschillende scenario's met hoogwaardige producten en diensten.