bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2024-06-27

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2024-06-27

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2024-06-27

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2024-06-27

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2024-06-27

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2024-06-27

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2024-06-27

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2024-06-27

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Wat is een interactieve projector? Wat is het verschil met andere projectoren?

2024-06-27

Wat is een interactieve projector? Wat is het verschil met andere projectoren?

Interactieve projectoren vertegenwoordigen een aanzienlijke vooruitgang in projectietechnologie en bieden gebruikers een dynamische en boeiende ervaring. In tegenstelling tot traditionele projectoren die alleen maar inhoud weergeven, stellen interactieve projectoren gebruikers in staat om in realtime rechtstreeks met het geprojecteerde beeld te communiceren. Deze interactie kan het tekenen, schrijven en besturen van applicaties rechtstreeks op het scherm omvatten, waardoor ze ideaal zijn voor educatieve en samenwerkingsomgevingen.

Wat is een interactieve projector? Wat is het verschil met andere projectoren?(pic1)

Belangrijkste kenmerken van interactieve projectoren

Aanraakinteractiviteit: Interactieve projectoren maken gebruik van aanraaktechnologie zodat gebruikers kunnen communiceren met de geprojecteerde inhoud. Dit kan worden vergemakkelijkt door pennen, vingers of andere hulpmiddelen, waardoor het gemakkelijk wordt om afbeeldingen te schrijven, tekenen en manipuleren.

Mogelijkheid voor meerdere gebruikers: Veel interactieve projectoren ondersteunen multi-touchfunctionaliteit, waardoor meerdere gebruikers tegelijkertijd kunnen communiceren. Deze functie is vooral nuttig in klaslokalen en vergaderruimtes waar samenwerking cruciaal is.

Verbeterde betrokkenheid: Door directe interactie met de inhoud mogelijk te maken, maken deze projectoren presentaties, lessen en vergaderingen boeiender en participatiever. Gebruikers kunnen dia's annoteren, samen problemen oplossen en inhoud op een praktische manier verkennen.

Wat is een interactieve projector? Wat is het verschil met andere projectoren?(pic2)

Verschillen met traditionele projectoren

Interactiviteit: Het belangrijkste verschil is de interactieve mogelijkheid. Traditionele projectoren geven alleen inhoud weer, terwijl interactieve projectoren gebruikers in staat stellen rechtstreeks met het geprojecteerde beeld te communiceren.

Software-integratie: Interactieve projectoren worden vaak geleverd met gespecialiseerde software die hun functionaliteit verbetert. Deze software kan educatieve hulpmiddelen, samenwerkingsplatforms en verschillende toepassingen omvatten die zijn afgestemd op interactief gebruik.

Precisie en responsiviteit: Interactieve projectoren zijn ontworpen om zeer snel te reageren op aanraakinvoer, waardoor nauwkeurige bediening en minimale vertraging worden geboden. Dit maakt ze geschikt voor taken die nauwkeurigheid vereisen, zoals gedetailleerd tekenen of schrijven.

Veelzijdigheid: deze projectoren kunnen elk vlak oppervlak omtoveren in een interactieve werkruimte, waardoor hun gebruik veelzijdiger wordt. Ze zijn niet beperkt tot alleen projectie; ze dienen ook als interactieve whiteboards, waardoor meerdere functionaliteiten in één apparaat worden gecombineerd.

Wat is een interactieve projector? Wat is het verschil met andere projectoren?(pic3)

Aanbevolen product: HOTUS HT1500 Smart Touch interactieve projector

Voor degenen die op zoek zijn naar een geavanceerde interactieve projector, is de HOTUS HT1500 Smart Touch interactieve projector een uitzonderlijke keuze. Dit is waarom:

Superieure aanraakinteractie: de HT1500 beschikt over maximaal tien aanraakinteractietechnologie met een uiterst nauwkeurige aanraking van 1 mm en een schrijfvertraging van 6 MS. Dit zorgt voor een uitstekende schrijfervaring met aanraking en ondersteunt gelijktijdig multi-schrijven voor samenwerkingsactiviteiten.

Gezondheidsvriendelijk: Het elimineert de gezondheidsrisico's die gepaard gaan met krijtstof en biedt een meer interactieve en boeiende klasomgeving vergeleken met traditionele projectiemethoden.

Robuust besturingssysteem: Uitgerust met een puur Windows 10-systeem ondersteunt de HT1500 een overvloed aan onderwijssoftware en -bronnen, waardoor de voorbereidingsdruk van docenten wordt verlicht en de leerervaringen van studenten worden verrijkt. Er kunnen ook kantoortoepassingen, browsers en sociale software op draaien, waardoor het een veelzijdige tool is.

Geavanceerde lichtbron: De HT1500 maakt gebruik van een Duitse Osram LED-lichtbron en beschikt over 2000 ANSI-lumen en een lichtbronlevensduur van 30.000 uur. Het nieuwe anti-verblindingsontwerp vermindert interferentie van lichtreflectie en zorgt voor een echte visuele ervaring zonder de ogen te belasten.

Wat is een interactieve projector? Wat is het verschil met andere projectoren?(pic4)

Visiebescherming: De projector maakt gebruik van diffuse reflectiebeelden om het gezichtsvermogen te beschermen, directe blootstelling aan licht te vermijden en een stroboscoopvrije, natuurlijke kijkervaring te bieden.

Efficiënte opstelling in het klaslokaal: Met vierpunts trapeziumcorrectie, ondersteuning voor zijdelingse projectie en autofocus van 2 seconden zorgt de HT1500 voor een helder en vierkant beeld, ongeacht de plaatsing ervan.

Meeslepende weergave: de projector biedt een schermgrootte die instelbaar is tussen 50 en 150 inch, compatibel met 4K HD-resolutie en een hoog kleurengamma, waardoor een meeslepende klaservaring ontstaat.

Brede kijkhoek: Met een transmissieverhouding van 08:1, een brede kijkhoek van 178 graden en een hoge dynamische contrastverhouding van 5000:1 zorgt de HT1500 voor levendige en scherpe beelden vanuit elke hoek.

Geïntegreerde camera en microfoon: De ingebouwde HD-groothoekcamera en digitale microfoonarray ondersteunen opname over lange afstanden, waardoor naadloze interactie binnen het klaslokaal mogelijk wordt gemaakt.

Wat is een interactieve projector? Wat is het verschil met andere projectoren?(pic5)

De HOTUS HT1500 Smart Touch interactieve projector is een uitstekend hulpmiddel voor moderne onderwijs- en samenwerkingsomgevingen, waarbij geavanceerde aanraakinteractie wordt gecombineerd met superieure beeldkwaliteit en veelzijdigheid. Dankzij de innovatieve functies is het een uitstekende keuze voor het verbeteren van de betrokkenheid en productiviteit in elke omgeving.