bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2024-06-22

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2024-06-22

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2024-06-22

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2024-06-22

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2024-06-22

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2024-06-22

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2024-06-22

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2024-06-22

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Computerprojector 2 in 1 Windows-systeem Draagbare projector Aanbevolen

2024-06-22

Computerprojector 2 in 1 Windows-systeem Draagbare projector Aanbevolen

Elektronische producten hebben zich ontwikkeld in de richting van draagbaarheid en veelzijdigheid, de vraag naar draagbare en multifunctionele apparaten groeit voortdurend. Een voorbeeld van zo'n apparaat dat de aandacht van velen heeft getrokken, is het 2-in-1-systeem voor computerprojectoren, dat het gemak van een draagbare projector combineert met de functionaliteit van een computer. Onder de verschillende beschikbare opties onderscheidt de HOTUS H2 draagbare projector zich als een unieke en sterk aanbevolen keuze.

Computerprojector 2 in 1 Windows-systeem Draagbare projector Aanbevolen(pic1)

De HOTUS H2 draagbare projector is een revolutionair apparaat dat het concept van twee-in-één functionaliteit echt belichaamt. Hij dient niet alleen als draagbare projector, maar doet ook dienst als computer en draait op het veelgebruikte Windows-systeem. Dit maakt het het enige product op de markt dat zo’n unieke combinatie biedt.

Geïnspireerd door het ontwerp van boeken, heeft de HOTUS H2 draagbare zakelijke projector ongeveer hetzelfde formaat als een gewoon notitieblok of boek. Dankzij dit compacte formaat kan hij gemakkelijk in uw zak worden gedragen, waardoor het een echt draagbaar apparaat is dat u overal en altijd mee kunt nemen. Ondanks zijn kleine formaat weegt de HOTUS H2 minder dan twee flessen cola van 350 ml samen, waardoor hij niet veel volume aan uw bagage of tassen toevoegt.

De draagbaarheid van de HOTUS H2 wordt verder verbeterd door de krachtige 10.000 mAh lithiumbatterij. Deze batterij kan lange gebruiksuren ondersteunen, of u nu op kantoor, buitenshuis of zelfs in een café bent. Bovendien kan hij ook worden gebruikt als mobiele voeding om uw andere mobiele apparaten op te laden, wat de veelzijdigheid vergroot.

Computerprojector 2 in 1 Windows-systeem Draagbare projector Aanbevolen(pic2)

Laten we nu dieper ingaan op de specifieke parameters van de HOTUS H2 draagbare projector. Met afmetingen van 21,414,22,5 cm (ongeveer de helft van A4-papier) en een gewicht van 735 gram is deze projector echt lichtgewicht en geschikt om mee te nemen in een handtas of rugzak. Ondanks zijn compacte formaat levert de HOTUS H2 een enorme prestatie op het gebied van prestaties.

De projector beschikt over een standaard native resolutie van 1280*720P, met ondersteuning voor het afspelen van 4K- en 1080P-video. Dit zorgt ervoor dat u scherpe en duidelijke beelden krijgt, of u nu een film kijkt, een diavoorstelling presenteert of gewoon foto's deelt met vrienden. In feite kan de HOTUS H2 worden beschouwd als een schermloze computer, omdat hij alle functies volledig ondersteunt die u op een traditionele computer zou aantreffen.

Het projectieschermformaat van de HOTUS H2 varieert van 20 inch tot 200 inch, waardoor u voldoende flexibiliteit heeft om het formaat aan te passen op basis van uw behoeften en de beschikbare ruimte. De projectieverhouding is 1,1:1, met een kort focustype. De beste schermgrootte ligt tussen 70-80 inch en de optimale projectieafstand ligt tussen 1,7 meter en 2,3 meter.

Computerprojector 2 in 1 Windows-systeem Draagbare projector Aanbevolen(pic3)

De HOTUS H2 draagbare projector is een werkelijk uniek en veelzijdig apparaat dat de functionaliteit van een computer en een projector combineert in één handig pakket. Het compacte formaat, het lichtgewicht ontwerp en de krachtige batterij maken het een perfecte keuze voor diegenen die een draagbare oplossing nodig hebben voor hun projectie- en computerbehoeften. Of u nu een zakelijke professional, een student of gewoon iemand bent die graag films kijkt en inhoud deelt met vrienden, de HOTUS H2 zal zeker aan uw verwachtingen voldoen en deze overtreffen.