bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2024-04-27

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2024-04-27

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2024-04-27

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2024-04-27

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2024-04-27

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2024-04-27

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2024-04-27

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2024-04-27

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Fabrikanten van projectoren delen de voordelen van draagbare projectoren (microprojectoren) en voorzorgsmaatregelen voor aankoop

2024-04-27

Fabrikanten van projectoren delen de voordelen van draagbare projectoren (microprojectoren) en voorzorgsmaatregelen voor aankoop

Vandaag de dag, de ontwikkeling van de snelle ontwikkeling van elektronische technologie, de ontwikkeling van de projectorindustrie heeft ook enorme veranderingen ondergaan. De vormgrootte en de technische toepassing van de projector hebben nieuwe doorbraken gemaakt. Tegenwoordig is de draagbare projector (microprojector) geleidelijk uitgegroeid tot een nieuwe favoriet in het bedrijfsleven, onderwijs, entertainment en andere gebieden vanwege zijn kleine en draagbare kenmerken. Ze brachten gebruikers niet alleen een flexibelere en diversere visuele ervaring, maar verrijkten ook ons dagelijks leven enorm. Vandaag zal de editor van Hotus technologie enige kennis delen over draagbare projectoren, waaronder: de toepassingsscenario's, voordelen van de draagbare projector en enkele zaken waar aandacht aan moet worden besteed bij het kopen van een mini projector.

Fabrikanten van projectoren delen de voordelen van draagbare projectoren (microprojectoren) en voorzorgsmaatregelen voor aankoo1)

1. Het toepassingsscenario van het draagbare projectieinstrument

Zakelijke conferentie: Het lichtgewicht ontwerp van het draagbare projectie-instrument maakt het een must-have artefact voor zakenmensen op zakenreis en ve

rgaderingen. Of het nu gaat om productweergave, planrapport of klantcommunicatie, het kan gemakkelijk duidelijke inhoud projecteren en de communicatieefficiëntie verbeteren.

Onderwijs en opleiding: microprojectoren worden ook veel gebruikt op het gebied van onderwijs. Leraren kunnen het gebruiken voor klaslokaal onderwijs, cursusmateriaal, video's en andere materialen, zodat het onderwijs levendiger en interessanter kan zijn; Studenten kunnen het ook gebruiken voor groepsleren en discussies om kennisdeling en uitwisseling te bevorderen.

Familie Entertainment: Draagbare projectoren zijn ook geschikt voor familie entertainment scènes. Of het nu films kijkt, games speelt, een familiebijeenkomst houdt, het kan een schokkende ervaring van een groot scherm brengen, waardoor familieentertainment kleurrijker wordt.

Fabrikanten van projectoren delen de voordelen van draagbare projectoren (microprojectoren) en voorzorgsmaatregelen voor aankoo2)

2. De voordelen van het gebruik van draagbare projectie instrumenten

Licht en gemakkelijk mee te nemen: De draagbare projector is klein, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen. Of het nu gaat om zakenreizen, reizen of buitenactiviteiten, projectie kan altijd en overal worden geprojecteerd.

Heldere beeldkwaliteit: Draagbare projectoren op de markt maken over het algemeen gebruik van weergavetechnologie met hoge resolutie, die een helder en delicaat beeld kan presenteren, waardoor een uitstekende visuele ervaring ontstaat.

Eenvoudige bediening: De meeste draagbare projectie ondersteunt draadloze verbinding, één-klik projectie en andere functies. De bediening is eenvoudig en handig. U kunt eenvoudig aan de slag zonder complexe instellingen.

Rijke interfaces: De meeste draagbare projectoren ondersteunen een verscheidenheid aan invoerinterfaces, waaronder HDMI, USB, draadloze verbinding, enz., die kunnen worden gebruikt met verschillende apparaten zoals laptops, smartphones, tablets, enz. om flexibele en gevarieerde weergave van inhoud te bereiken.

Fabrikanten van projectoren delen de voordelen van draagbare projectoren (microprojectoren) en voorzorgsmaatregelen voor aankoo3)

3. Voorzorgsmaatregelen voor de aankoop van microprojectoren

Resolutie en helderheid: De resolutie bepaalt de helderheid van het projectiescherm, en de helderheid is gerelateerd aan de prestaties van het projectieeffect in de heldere omgeving. Bij het kopen, moet u geschikte resolutie en helderheid kiezen volgens persoonlijke behoeften.

Batterijuithoudingsvermogen: Batterijuithoudingsvermogen is een van de belangrijke indicatoren van draagbare projectie. Let bij het kopen op de levensduur van de batterij om ervoor te zorgen dat deze aan de behoeften van langdurig gebruik kan voldoen.

Interface en compatibiliteit: De interfaces en compatibiliteit die worden ondersteund door verschillende draagbare projectoren zijn verschillend. Bij aankoop moet u erop letten of het veelgebruikte interfaces ondersteunt en of het compatibel is met een verscheidenheid aan apparatuur om beter aan de behoeften van gebruik te voldoen.

Merk en naverkoop: Kies een bekend merk en micro-projector met goede naverkoopdienst. De kwaliteit is meer gegarandeerd en de naverkoopdienst is betrouwbaarder. Voordat u koopt, kunt u de evaluatie van de gebruiker en professionele evaluatie controleren om de werkelijke prestaties en kosteneffectieve product van het product te begrijpen.

Fabrikanten van projectoren delen de voordelen van draagbare projectoren (microprojectoren) en voorzorgsmaatregelen voor aankoo4)

Als u op zoek bent naar een multifunctionele high definition draagbare portret, dan wilt u misschien deze slimme en draagbare Windows-projector van HOTUS Technology begrijpen: Hotush2.

Hotus H2: De computerprojectie is twee-in-één, ontworpen voor een kleine conferentie demonstratie. Uitgerust met echt Windows 10-systeem, Intel quad-core processor, klein en handig, en nieuwe manieren van efficiënt kantoor.

4G geheugen+128G solid-state harde schijf (verbeterde configuratie), 1.1: 1 projectieverhouding.

Resolutie: 1280x720, 170° brede kijkhoek, 100% schermverhouding, lange reflectie oogbescherming, ultra-helder en helder, Duitse Osram LED lichtbron.

Eén-klik scherpstellen, adaptief scherm, volautomatische laddercorrectie, dual-lens real-time detectie non-sensing focus, opstarten in seconden.

Inspiratie is afkomstig van boeken, lichte luxe business stijl, 360° stereo surround sound, linker en rechter dubbele luidsprekers.

Vier modi zijn vrij om te schakelen: computers, demonstraties, televisie, films.

Ingebouwde batterijcapaciteit van 10.000 mAh, die 38W laag stroomverbruik kan opladen voor