bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2024-04-08

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2024-04-08

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2024-04-08

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2024-04-08

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2024-04-08

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2024-04-08

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2024-04-08

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2024-04-08

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

HOTUS-technologie helpt innovatie, brengt kernproducten om deel te nemen aan de 2024 Hong Kong Global Resource Consumer Electronics Exhibition

2024-04-08

De 2024 Global Resources Spring Hong Kong Exhibition staat op het punt te openen. Welkom bij stand 5C01 voor on-site bezoeken en inkoop. HOTUS Technology, als nationale hightech onderneming die ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en diensten integreert, zal deelnemen aan de wereldwijde tentoonstelling van consumentenelektronica en elektronische componenten die wordt gehouden in Hong Kong vanaf april 11-14, 2024. HOTUS Technology presenteert in de beurshal 5C01 een breed scala aan innovatieve producten. U kunt naar onze stand op 5C01 komen om onze producten uit de eerste hand te ervaren en hun unieke charme te voelen.

1-240322163S2391 (1).jpg

Sinds de oprichting heeft HOTUS Technology zich altijd gehouden aan het "user centred" productontwerpconcept, toegewijd aan het onderzoeken en ontwikkelen van kerntechnologieën met bepaalde barrières, en het verstrekken van gebruikers van producten die waarde creëren door technologie. Met een sterk technisch team, een gezond R&D proces en een internationale ontwerpfilosofie, heeft HOTUS Technology tientallen nationale technologieoctrooien verkregen en goede samenwerkingsverbanden met meerdere ondernemingen zoals Microsoft, Intel en TI opgezet, die een solide basis leggen voor de continue innovatie en ontwikkeling van het bedrijf.

1-240322163959133.jpg

Op de Hong Kong Global Resources Consumer Electronics en Elektronische Componentententoonstelling zal HOTUS Technology zijn vlaggenschipproductlijn aan het publiek presenteren, met inbegrip van Bluetooth-audiobril, Bluetooth-sportkoptelefoon, noodstroompomp, computerprojector en draadloze audiotolk, intelligente interactieve projector, DLP-projector, 4K-laser high-definition TV-projector, draagbare vertoning, MiniPC-computer, draadloos Bluetooth-toetsenbord en andere verwante producten. Deze producten weerspiegelen niet alleen de uitmuntende kracht van HOTUS Technology op het gebied van kerntechnologie en innovatie, maar bieden ook nieuwe inkoopkeuzes en ervaringen aan het publiek in de industrie.

1-240322164104405.jpg

Als een zeer invloedrijk B2B consumentenelektronica inkoopevenement, heeft de Global Resources Consumer Electronics and Electronic Components Exhibition hoogwaardige OEM/ODM fabrikanten uit Azië aangetrokken om zich te verzamelen op de Hong Kong Asia International Expo. Als een van de belangrijke exposanten van de beurs zal HOTUS Technology ongetwijfeld nieuwe industrieontwikkelingsperspectieven en samenwerkingsmogelijkheden naar het publiek brengen door zijn innovatieve producten en technologische voordelen.


HOTUS Technology kijkt ernaar uit om samen te komen met collega's uit de industrie op de Hong Kong Global Resources Consumer Electronics and Electronic Components Exhibition om de nieuwste technologische prestaties en productinnovatie te delen en gezamenlijk een betere toekomst voor de consumentenelektronica-industrie te creëren!