Nieuws uit de sector

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2024-06-11

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2024-06-11

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2024-06-11

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2024-06-11

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2024-06-11

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2024-06-11

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2024-06-11

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2024-06-11

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

HOTUS exposeert op de 27e Iran International ELECOMP Expo

2024-06-11

HOTUS exposeert op de 27e Iran International ELECOMP Expo

Vergroot internationaal perspectief en krijg inzicht in marktkansen! HOTUS zal deelnemen aan de 27e Iran International ELECOMP Expo die op 29 van deze maand wordt gehouden in het International Eternal Exhibition Centre in Teheran, Iran. Dit is een belangrijke showcase-mogelijkheid voor ons bedrijf, maar ook een uitstekend platform voor ons om de nieuwste technologische prestaties te presenteren en uit te wisselen en samen te werken met wereldwijde collega's.

HOTUS exposeert op de 27e Iran International ELECOMP Expo(pic1)

De Iran International ELECOMP Exhibition staat bekend als een benchmark op het gebied van elektronica, computers en e-commerce in Iran, en trekt elk jaar de bijeenkomst aan van mondiale topbedrijven, fabrikanten en technologie-elites. Als een van de grootste en meest professionele beurzen op dit gebied biedt ELECOMP een ideaal platform voor bedrijven in de branche om hun producten, diensten en technologie te presenteren.

HOTUS exposeert op de 27e Iran International ELECOMP Expo(pic2)

Deze tentoonstelling wordt groots gehouden van 29 juni tot 2 juli 2024 in het Tehran International Eternal Exhibition Centre. HOTUS Technology zal onze nieuwste producten en technologieën aan het publiek presenteren op stand 817 in hal 28. Op deze beurs zal HOTUS Technology tal van producten presenteren, waaronder miniprojectoren, draagbare displays, mini-pc's, opvouwbare toetsenborden, draadloze muizen en draagbare multifunctionele opblaasbare pompen , reisgidssystemen, Bluetooth-oortelefoons, slimme brillen en elektronische productiediensten (PCBA). Deze productdiensten demonstreren niet alleen de kracht van HOTUS op het gebied van technologisch onderzoek en innovatie, maar komen ook tegemoet aan het streven naar gemak, intelligentie en hoogwaardige woonervaring in het moderne leven.

HOTUS exposeert op de 27e Iran International ELECOMP Expo(pic3)

Als exposerend bedrijf zal HOTUS het ELECOMP-beursplatform volledig benutten om diepgaande communicatie en samenwerking aan te gaan met collega's en klanten van over de hele wereld, gezamenlijk de ontwikkelingstrends in de sector te verkennen, innovatieve concepten te delen en mogelijkheden voor win-win-samenwerking te zoeken.

HOTUS exposeert op de 27e Iran International ELECOMP Expo(pic4)

Deze tentoonstelling is niet alleen een belangrijke maatregel voor HOTUS om zijn internationale markt actief uit te breiden, maar ook een krachtige praktijk om de geest van innovatie te bevorderen en de technologische vooruitgang te bevorderen. HOTUS Technology kijkt ernaar uit u te ontmoeten op de Iran International ELECOMP Expo om een toekomstige reis van samenwerking te beginnen en samen een betere toekomst te creëren!