bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2023-04-03

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2023-04-03

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2023-04-03

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2023-04-03

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2023-04-03

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2023-04-03

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2023-04-03

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2023-04-03

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

HOTUS HT1500 interactieve projectorevaluatie

2023-04-03

Projecteer het "elektronische whiteboard" op de muur (deel vier)

Gebruiksscenario: Projector die het "elektronische whiteboard" op de muur werpt

1. Welke voordelen heeft de HT1500 in conferentiescenario's?

De HT1500 staat bekend om zijn functionele integratie en compatibiliteit in conventionele vergaderscenario's. De aandacht van mensen wordt gemakkelijk verstoord door vreemde voorwerpen. Een opgeruimde vergaderscène kan mensen niet alleen gelukkig maken, maar heeft ook direct invloed op de efficiëntie van de vergadering. HOTUS HT1500 interactieve projector kan worden beschouwd als "Windows 10 computer + projectie", waardoor het aansluiten van de computer op een externe projector direct overbodig is. Het voorkomt het uitvallen van de projectie als gevolg van problemen zoals apparatuur, systeemversie, interface en houdt de conferentiedesktop schoon. Gebaarherkenning en multi-touch stellen de presentator in staat om te schrijven, tekenen, wissen en zoomen met handgebaren, en ook om het punt te benadrukken en het presentatie-effect te versterken. Het maakt het boeiender dan de typische saaie presentatie en maakt het gemakkelijker om het punt te presenteren.

1.png

2.Welke voordelen heeft de HT1500 in leerscenario's?

Er zitten ongeveer 20-40 studenten in een klas en er is een elektronisch whiteboard van 80 inch tot 100 inch nodig om aan ieders visie te voldoen. Een dergelijk soort elektronisch whiteboard heeft extreem hoge kosten, ingewikkelde kabels en beperkte installatielocaties. Hoewel een projector met één functie aan de visie van veel mensen kan voldoen, is de interactiefunctie niet gemakkelijk te gebruiken. Hoe minder interactie de docenten en studenten hebben, hoe saaier het lesgeven in de klas zou zijn.


De HT1500-onderwijsprojector "zet het elektronische whiteboard aan de muur". Gebaarherkenning en multi-touch ondersteunen meerdere studenten die tegelijkertijd schrijven, verdiepen de onderwijsinteractie tussen docenten en studenten, herstellen de echte klassikale inhoud en creëren eenvoudig een meeslepend klassikaal onderwijs omgeving.

2.png

3.Hoe is het projectie-effect van HT1500?

De projectiemodule van de HT1500 interactieve projector maakt gebruik van DLP-verwerkingstechnologie. Het kan een beeld met een hoge dynamische contrastverhouding van 5000:1 leveren. De contrastverhouding van 5000:1 kan eenvoudig worden opgevat als "het geleidelijke proces van wit en zwart". Als we de framesnelheid van een film als voorbeeld nemen, zijn er 5000 frames nodig om wit in zwart te veranderen. Deze 5000 frames zijn de details van het verloop van wit naar zwart. De hoge dynamische contrastverhouding van 5000:1 van de HT1500 kan meer kleurdetails voor het blote oog bieden, waardoor het beeld levendiger wordt.

3.png

De lichtbron van de projector is de Osram 4LED(R/G/B/BP) lichtbron uit Duitsland, die 2000 ANSI lumen kan leveren. Dat wil zeggen, de lichtstroom per tijdseenheid voor de HT1500-projectielens is 2000 ANSI-lumen. Het kan zich aanpassen aan verschillende lichtomgevingen. Of het nu dag of nacht is, de projectie is nog steeds duidelijk zichtbaar.

4.png

Evaluatie Conclusie: HT1500 is een kosteneffectieve interactieve projector

HOTUS kosteneffectieve HT1500 interactieve projector is niet zomaar een projector. Of er nu een conferentiescène of een onderwijsscène is, het kan zijn unieke voordelen spelen om gebruikers te helpen een goede presentatieomgeving te creëren, de efficiëntie van informatieoverdracht te verbeteren, de presentatie zuiverder te maken en de effecten meer uitgesproken.