bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2024-10-07

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2024-10-07

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2024-10-07

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2024-10-07

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2024-10-07

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2024-10-07

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2024-10-07

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2024-10-07

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Hotus H2-projector - uw goede hulp voor mobiel kantoor

2024-10-07

In deze snelle samenleving zijn efficiëntie en gemak de gebruikelijke bezigheden van moderne professionals geworden. De door Huitou Company geproduceerde H2-projector maakt het met zijn unieke ontwerp en uitstekende prestaties mogelijk om "altijd en overal efficiënt te werken".


Windows-projector



1. Ingebouwd Windows-systeem, computerprojectie twee-in-één

De Huitou H2-projector is de eerste ter wereld die een Windows-systeem combineert met een projector. Het is niet zomaar een projector, het is een slim apparaat dat het Windows-besturingssysteem en high-definition projectiefuncties integreert. U hoeft geen externe computer aan te sluiten en u kunt genieten van de Windows-ervaring zodra u deze inschakelt. Of u nu documenten verwerkt, formulieren bewerkt, op internet surft of videoconferenties houdt, alles is gemakkelijk te doen. Dit ongekende twee-in-één ontwerp beperkt kantoorscenario's niet langer. Of het nu thuis, in een café of in een hotelkamer op zakenreis is, het kan gemakkelijk een efficiënt en handig mobiel kantoor worden.



draagbare projector


2. Compact en draagbaar

De H2-projector is ontworpen om licht en handig te zijn. Het totale formaat is slechts half zo groot als een A4-papier en weegt slechts 715 g.




3.DLP-technologie om beeldkwaliteit op bioscoopniveau te creëren

Met behulp van geavanceerde DLP-technologie (Digital Light Processing) kan de H2-projector heldere en delicate beelden weergeven met een helderheid van 350 lumen, zelfs in helder verlichte omgevingen. In combinatie met een high-definition resolutie van 1280*720 kan het een verbluffende visuele ervaring opleveren, of u nu PPT toont, high-definition video's bekijkt of geniet van games op een groot scherm.



zakelijke projector


4. Krachtige chip, soepele ervaring

De ingebouwde Intel quad-coreprocessor, gecombineerd met 4 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen, geeft de H2-projector krachtige verwerkingskracht en opslagruimte. Hij kan met gemak meerdere taken of grootschalige softwarebewerkingen aan, zodat elke handeling gegarandeerd is glad. Glad en onbelemmerd.




5. Gezonde ogen

De H2-projector maakt gebruik van de Duitse OSRAM-lichtbron en combineert deze met een anti-blauwlichtontwerp om effectief de schade aan uw ogen veroorzaakt door langdurig kijken te verminderen en uw gezichtsvermogen te beschermen. Of u nu lange tijd werkt of thuis vermaakt, u kunt een comfortabele en veilige kijkervaring hebben.





6. Intelligente correctie, eenvoudig te bedienen

De H2-projector ondersteunt autofocus van één seconde en automatische trapeziumcorrectiefuncties, waardoor omslachtige handmatige aanpassingen overbodig zijn en u kunt genieten van een perfect beeld zodra deze wordt ingeschakeld. Of het nu om een muur, plafond of gordijn gaat, het kan snel worden aangepast om elke presentatie professioneel en zelfverzekerd te maken. Het grote scherm van 60-100 inch kan een verbluffende visuele ervaring bieden, of het nu om een thuisbioscoop of een zakelijke presentatie gaat.



HD-projector



7. Multifunctioneel in één, niet alleen een projector

De levensduur van de H2-projector kan 30.000 uur bedragen, wat veel langer is dan vergelijkbare producten. Naast dat hij gebruikt kan worden als projector en computer, kan de H2 ook gebruikt worden als powerbank om je mobiele apparaten op te laden. Dit multifunctionele ontwerp maakt hem tot een krachtige assistent in je leven en werk.




De Huitou H2-projector gebruikt technologie om onbeperkte mogelijkheden in het moderne leven te injecteren. Het is niet alleen een projector, maar ook een goede assistent voor uw efficiënte werk, vrije tijd en entertainment. Kies voor H2 om uw kantoor een andere beleving te geven!