bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2024-09-23

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2024-09-23

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2024-09-23

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2024-09-23

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2024-09-23

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Draadloze Bluetooth

Draadloze Bluetooth

2024-09-23

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een act...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2024-09-23

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2024-09-23

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

De leveringsceremonie van Huawei's Yu Chengdong heeft een waanzin veroorzaakt en gebruikerservaring is een nieuwe benchmark in de industrie geworden

2024-09-23

Onlangs hield Yu Chengdong van Huawei een leveringsceremonie voor gebruikers van mobiele telefoons met drie vouwschermen, waardoor een nieuwe golf van gebruikerservaring ontstond. Onlangs boog Xiaomi's Lei Jun zich om de autodeur voor autoeigenaren te openen en kreeg brede aandacht. Veel autobedrijven hebben het voorbeeld gevolgd, wat sterk aantoont dat grote fabrikanten gebruikerservaring centraal stellen. Of het nu gaat om smartphones of auto's, elk detail toont een diepe bezorgdheid over de behoeften van de gebruiker. Als het gaat om gebruikerservaring, is het de moeite waard om de continue exploratie van Huitou Technology Company op dit gebied te vermelden.


001WnugLly8htu15wpi1aj61900u010t02.jpg



Al tien jaar geleden realiseerden we ons het belang van gebruikerservaring en lanceerden we de eerste Windows projector (ook wel screenless computer genoemd). De geboorte van dit product kwam voort uit een grondige analyse van de pijnpunten van gebruikers: op dat moment was kantoorapparatuur meestal omvangrijk en had enkele functies, waardoor het moeilijk was om aan de groeiende vraag naar mobiel kantoor te voldoen. We combineerden het Windows besturingssysteem met een projector om een 2-in-1 apparaat te creëren dat zowel kan projecteren als werken. Dit product heeft niet alleen high-definition projectiefunctie, maar kan ook verschillende kantoorsoftware zoals een computer uitvoeren, echt het concept van "mobiel kantoor, gemakkelijk en handig" realiseren. Gebruikers hoeven geen omvangrijke laptops mee te nemen, ze kunnen op elk moment efficiënt werken met slechts een kleine projector.



Windows projector


Daarnaast hebben we een multifunctionele draagbare inflatiepomp gelanceerd die niet alleen autobanden opblaast, maar ook zes belangrijke functies zoals noodstart, verlichting, powerbank, SOS-waarschuwing, enz. integreert. Dit betekent dat onze draagbare luchtpomp gemakkelijk kan omgaan met noodsituaties op de weg of noodladen buiten nodig is, waardoor het een betrouwbare assistent wordt voor autobezitters.


multifunctionele draagbare inflatiepomp


Van Windows projectoren tot multifunctionele draagbare luchtpompen, elk product belichaamt ons diepgaand inzicht in de behoeften van gebruikers en ultieme zoektocht naar productdetails. De focus op gebruikerservaring is diep ingebed in ons bedrijfsDNA en is uitgegroeid tot de drijvende kracht voor onze voortdurende innovatie. Vergeet niet dat dit bedrijf Huitou Technology heet!


Windows projector


Als ondernemer toont Lei Jun niet alleen respect voor gebruikers, maar ook de bedrijfsfilosofie dat bedrijven gebruikers centraal moeten stellen. Door praktische acties laat hij zien dat het succes van een merk niet alleen afhangt van technologische innovatie, maar ook van het leggen van emotionele banden met gebruikers, het vormgeven van vertrouwen en loyaliteit. Deze user experience gedreven merkstrategie is ongetwijfeld de moeite waard om te leren voor elke ondernemer en een model te worden voor de relatie tussen merken en gebruikers. Het is deze extreme zoektocht naar details die Xiaomi heeft laten opvallen in de felle marktconcurrentie en een diepgaand leervoorbeeld voor ons heeft gegeven.