bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2024-07-10

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2024-07-10

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2024-07-10

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2024-07-10

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2024-07-10

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2024-07-10

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2024-07-10

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2024-07-10

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Minitoetsenborden brengen gemak in ons werk en leven

2024-07-10

Minitoetsenborden brengen gemak in ons werk en leven

Efficiëntie en gemak zijn altijd de kernwaarden geweest die wij nastreven. De ontwikkelingstrend van digitale elektronische producten is ook hetzelfde. Er zijn verschillende draagbare slimme apparaten op de markt verschenen. Onder hen veranderen minitoetsenborden, met hun unieke voordelen, stilletjes ons werk en onze levensstijl. Laten we vandaag de vele kenmerken en voordelen van draadloze Bluetooth-toetsenborden met HOTUS-editor onderzoeken, evenals hun uitstekende prestaties in verschillende toepassingsscenario's, en voelen hoe minitoetsenborden oneindig gemak aan ons dagelijks leven toevoegen.

Minitoetsenborden brengen gemak in ons werk en leven(pic1)

Kenmerken en voordelen van draadloze Bluetooth-toetsenborden

1. Extreme draagbaarheid:

Draadloze Bluetooth-toetsenborden elimineren de beperkingen van traditionele bekabelde verbindingen, met een klein formaat en een laag gewicht, vooral het drievoudige ontwerp zoals de HOTUS GK608, dat de draagbaarheid maximaliseert. Of het nu gaat om zakenreizen, een kantoor in een koffieshop of noodwerk tijdens lange reizen, hij kan altijd en overal gemakkelijk worden meegenomen en in een efficiënte werkmodus worden gestart.

2. Compatibiliteit met meerdere platforms:

Bij moderne kantoren zijn vaak meerdere apparaten en systemen betrokken, en een Bluetooth-toetsenbord dat op verschillende platforms kan worden gebruikt, is bijzonder belangrijk. GK608 ondersteunt de drie belangrijkste besturingssystemen: Android, iOS en Windows. Of het nu een smartphone, tablet of laptop is, hij kan eenvoudig worden aangesloten en naadloos worden geschakeld, waardoor de werkefficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd.

3. Stabiele en efficiënte verbinding:

De GK608 maakt gebruik van de Broadcom Bluetooth 3.0-chip en zorgt voor een snelle en stabiele gegevensoverdracht en kan een verbindingservaring behouden zonder vertraging en ontkoppeling, zelfs binnen een effectieve afstand van 10 meter. Dit is ongetwijfeld een grote zegen voor gebruikers die vaak moeten verhuizen of in een grote ruimte moeten werken.

4. Lange levensduur van de batterij:

Ingebouwde hoogwaardige lithiumbatterij, bij opladen gedurende 3 uur kunt u genieten van ongeveer 20 uur ononderbroken werktijd, en de standby-tijd bedraagt maximaal 180 dagen. Dit betekent dat u, zelfs als u langere tijd van huis bent, niet bang hoeft te zijn dat de stroom opraakt, waardoor u zorgeloos kunt werken.

5. Slimme magnetische schakelaar:

Het magnetische slimme inductieschakelaarontwerp van de GK608 verbetert niet alleen het technologische gevoel van het product, maar zorgt ook voor veel gemak bij daadwerkelijk gebruik. Open en sluit eenvoudigweg het toetsenbord om de stroom automatisch in en uit te schakelen. Dit bespaart niet alleen energie, maar voorkomt ook de vervelende bediening van de aan/uit-knop.

Minitoetsenborden brengen gemak in ons werk en leven(pic2)

Weergave van toepassingsscenario's

Zakenreizen: in vliegtuigen, hogesnelheidstreinen of hotelkamers wordt de GK608 uw beste partner voor mobiel kantoor, waarmee u eenvoudig e-mails kunt afhandelen, documenten kunt bewerken en de voortgang van uw werk kunt bijhouden.

Cafékantoor: in een sfeer vol koffiearoma opent u GK608, geniet u van een rustige en efficiënte tijd en maakt u creatieve voorstellen of projectrapporten.

Home entertainment: Sluit de GK608 aan op een smart-tv of gameconsole en u kunt genieten van een soepele typervaring op de bank, of u nu op internet surft, sociaal chat of games speelt.

Minitoetsenborden brengen gemak in ons werk en leven(pic3)

Het door HOTUS Technology gelanceerde GK608 drie-opvouwbare minitoetsenbord is een langverwacht sterproduct op de markt geworden met zijn stijlvolle en duurzame behuizing van aluminiumlegering van luchtvaartkwaliteit, tweekanaals verbinding tussen meerdere apparaten, extreem lange werkafstand en stabiele transmissie , lange levensduur van de batterij en intelligente magnetische schakelaar. Het is niet alleen een efficiënt kantoorhulpmiddel, maar ook een krachtige assistent om de levenskwaliteit te verbeteren en van een comfortabel leven te genieten. Als je op zoek bent naar een praktisch en draagbaar Bluetooth-toetsenbord, dan is de GK608 zeker de moeite waard.