bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2024-05-07

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2024-05-07

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2024-05-07

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2024-05-07

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2024-05-07

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2024-05-07

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2024-05-07

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2024-05-07

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Hoe kies ik een draagbare mini projector? Geschikt voor zakelijke kantoor en outdoor camping projectoren

2024-05-07

Hoe kies ik een draagbare mini projector? Geschikt voor zakelijke kantoor en outdoor camping projectoren.

Voor commerciële professionals en outdoor liefhebbers is het belangrijk om een betrouwbare en draagbare mini projector te hebben. Of u nu praat in de vergaderzaal of geniet van films onder de sterrenhemel, een projector van hoge kwaliteit kan alles anders maken. Hier zijn hoe u een draagbare mini-projector kiest en rekening houdt met de belangrijkste parameters van bedrijfskantoren en outdoor camping.


Draagbaarheid

De belangrijkste overweging is transplanteerbaarheid. Zoek een kleine en lichte projector die handig is om hem in een rugzak of een aktetas te stoppen. Het Hotus H2 model is bijvoorbeeld een perfecte keuze omdat het een stijlvol en compact ontwerp biedt en u zich niet zwaar voelt.

Hoe kies ik een draagbare mini projector? Geschikt voor zakelijke kantoor en outdoor camping projectoren (pic1)

Helderheid

Helderheid is cruciaal, vooral wanneer u van plan bent om een projector te gebruiken in een omgeving met omgevingslicht. De HOTUS H2 heeft een helderheid van 350 ANSI. Zelfs als u de gordijnen of rolluiken niet naar beneden hoeft te trekken, kunt u ervoor zorgen dat de foto en video's van de projectie helder zijn. Hoewel het 350 ANSI lumen in de meeste gevallen voldoende is, kunt u overwegen een hoger helderheidsniveau te kiezen als u vaak in een heldere omgeving verschijnt.


Resolutie

De resolutie bepaalt de helderheid en helderheid van projectiebeelden. Hotus H2 ondersteunt een resolutie tot 1080p/2k/4K om ervoor te zorgen dat uw demonstratie en video's er helder en gedetailleerd uitzien. Echter, voor het business office, als u binnen het budget werkt, kan de resolutie van 720P voldoende zijn.

Hoe kies ik een draagbare mini projector? Geschikt voor zakelijke kantoor en outdoor camping projectoren (pic2)

Projectieafstand en -grootte

Het is belangrijk om rekening te houden met de projectieafstand en grootte van de projector. De grootte van het projectiescherm van HOTUS H2 varieert van 20-inch tot 200 inches, en de projectieverhouding is 1.1: 1. Dit betekent dat u, of u nu spreekt in een kleine vergaderruimte of een projector instelt op de avond van buitenfilms, de grootte van de projectie eenvoudig kunt aanpassen aan uw behoeften.


Projectiemodus

Veelzijdigheid in projectiemodi is essentieel voor verschillende gebruiksscenario's. De HOTUS H2 ondersteunt voor-, achter- en plafondprojecties, zodat u zich moeiteloos aan elke opstelling kunt aanpassen.

Hoe kies ik een draagbare mini projector? Geschikt voor zakelijke kantoor en outdoor camping projectoren (pic3)

Automatische scherpstelling en trapeziumcorrectie

Automatische scherpstelling en trapeziumcorrectiefunctie kunnen tijd en energie besparen bij het instellen van de projector. Hotus H2 heeft de automatische scherpstelfunctie, die het projectiescherm in 1-seconde kan corrigeren, en de automatische scherpstelcorrectiefunctie, die het beeld verticaal tot ± 40° kan aanpassen om de perfecte rechthoekige projectie te verzekeren.


Besturingssysteem en aansluiting

Voor zakelijk kantoor is het een groot voordeel om een projector te hebben met een ingebouwd besturingssysteem. HOTUS H2 draait op Windows 10, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is als gewone computers. Hierdoor kunt u naadloos verbinding maken met externe apparaten, toegang krijgen tot bestanden en zelfs rechtstreeks vanaf de projector demonstreren.

Hoe kies ik een draagbare mini projector? Geschikt voor zakelijke kantoor en outdoor camping projectoren (pic4)

Opslag en prestaties

Over prestaties gesproken, Hotus H2 is uitgerust met Intel Atom quad-core processor, 4GB RAM en 128GB EMMC opslagruimte. Deze combinatie zorgt voor een snelle respons en beschikt over voldoende opslagcapaciteit om aan uw dagelijkse zakelijke behoeften te voldoen.


Om een draagbare mini-projector te kiezen voor zakelijke kantoren en outdoor kamperen, moet u verschillende parameters zorgvuldig overwegen. Zoek een projector met een kleine lichtheid, helderheid en resolutie en een verscheidenheid aan projectiemodus. Automatische scherpstelling en trapeziumcorrectie en andere extra functies en ingebouwde besturingssystemen kunnen uw ervaring verder verbeteren. Hotus H2 is een uitstekende projector die aan alle behoeften kan voldoen. Het is de perfecte keuze voor zakelijke professionals en outdoor liefhebbers.