bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2024-01-15

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2024-01-15

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2024-01-15

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Bluetooth-hoofdtelef

Bluetooth-hoofdtelef

2024-01-15

De V10 actieve ruisonderdrukking Bluetooth hoofdte...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2024-01-15

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2024-01-15

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2024-01-15

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2024-01-15

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Best aanbevolen DLP projectie

2024-01-15

DLP en LCD zijn twee optische technologieën die worden gebruikt in projectoren. DLP digitale optische verwerkingstechnologie wordt gebruikt om licht te projecteren door het beeldsignaal door digitale verwerking te halen. De LCD-technologie voor vloeibaar-kristalschermen maakt daarentegen gebruik van het brede effect van vloeibare kristallen om beelden met verschillende grijsniveaus en kleuren te produceren.


1.jpg


Naast de verschillende technische principes, zijn de belangrijkste verschillen tussen DLP en LCD onder andere kleurvermogen, contrastratio, vermogen om donkere beelden weer te geven, kleurscheiding en reproductievermogen.LCD-projectoren hebben een goede beeldkleurverzadiging, rijke lagen, goede kleurscheiding en sterk reproductievermogen, maar met een lagere contrastratio en zwakker vermogen om donkere beelden weer te geven; DLP-projectoren hebben een hogere contrastratio en rijke weergave van donkere en lichte details, maar met een relatief slechter kleurvermogen .


1.png


In het algemeen, een paar honderd dollar van projectoren, worden gebruikt in de monolithische LCD-technologie, wordt deze projector verkocht zeer goedkoop, de prijs ligt tussen de 100 ~ 1000, monolithische LCD-projectie principe, is het gebruik van lichtprojectie LCD vloeibare kristallen plaat projectie imaging principe, de duurste onderdelen in de machine, dat wil zeggen, een LCD Liquid Crystal Plate, de kosten is zeer laag. Dit type LCD-projector wordt gekenmerkt door een laag lichtrendement, laag contrast, smal kleurengamma, slechte kleuren, korte levensduur, thuis kopen met een half jaar of zo kan in staat zijn, lage prijs, maar de kosteneffectieve is ook erg laag, dus het is niet aan te raden om te kopen.


2.png


Wat zijn de voordelen van DLP-projectoren? Samengevat wordt DLP gekenmerkt door: hoge lichtefficiëntie, hoog contrast, lange levensduur, hoge precisie en hoge proceskosten. Hotus H2, bijvoorbeeld, de meeste van de DLP-projector met Duitsland Osram lamp kralen, lange levensduur, zijn de meeste bedrijven geadverteerd als 30.000 uur levensduur, volgens de dagelijkse 8 uur van de gebruiksduur, kan worden gebruikt gedurende 10 jaar, kan dit kosteneffectieve niet worden gezegd dat niet hoog.