bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2024-06-14

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2024-06-14

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2024-06-14

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2024-06-14

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2024-06-14

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2024-06-14

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2024-06-14

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2024-06-14

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Wat zijn de voordelen van een mini-pc naast draagbaarheid?

2024-06-14

Wat zijn de voordelen van een mini-pc naast draagbaarheid?

De afgelopen jaren is mini-pc weer een hot topic geworden. Hoewel het professionele computers, zoals onafhankelijke grafische computers en servers uit het hogere segment, niet kan vervangen, kan het nu al aan de behoeften van de meeste gebruikers voldoen. Vergeleken met laptops heeft hij een kleinere body en kan hij gemakkelijk in een tas worden gedragen, zelfs een meisjestas kan goed worden gedragen. Kan een mini-pc laptops echt vervangen? Wat zijn, naast draagbaarheid, de voordelen ervan vergeleken met desktop-/laptopcomputers?

Wat zijn de voordelen van een mini-pc naast draagbaarheid?(pic1)

1. Prestaties zijn voldoende

Vanwege zijn zwakke behuizing zijn de prestaties van de mini-pc niet erg sterk, maar er kan worden gezegd dat deze voldoende zijn, vooral voor werkende mensen. Het is in principe geen probleem om aan de dagelijkse kantoorbehoeften te voldoen. Neem de HOTUS mini-pc Xiaoyouxia als voorbeeld AMD Ryzen 5000H-serie energiezuinige processor 5900HX/5800H/5600H, TDP45W, maximaal 54 W, met DDR4 3200 MHz, dubbele SO-DIMM*2PCS: maximaal 64 GB systeemgeheugen en SM.2-interface, 128 GB/256 GB/512 GB/1T optioneel SSD-formaat, plus harde schijf SATAInterfacex2, 2,5 inch, 500 GB/1T, 7200 rpm. Qua configuratie doet hij niet onder voor sommige high-end notebooks en computers, en is hij volledig voldoende voor studie en werk.

Wat zijn de voordelen van een mini-pc naast draagbaarheid?(pic2)

2. Hoge schaalbaarheid

Momenteel hebben veel dunne en lichte notebooks de verschillende externe uitbreidingsinterfaces verlaten om een hoger uiterlijk en een verfijnder uiterlijk na te streven. De enige overgebleven zijn een oplaadpoort en een USB-poort, wat eigenlijk niet handig is voor een zakelijk kantoor. De uitbreidingsinterface van de minicomputer is zeer rijk, inclusief netwerkpoort, stroomaansluiting, HDMI-poort, USB, Type-A, Type-C, hoofdtelefoonpoort, DP-poort, enz., die kan worden vergeleken met desktopcomputers. De configuratie-interface van Huitou Mini PC Xiaoyouxia is behoorlijk rijk, met complete interfaces: MIC, USB3.0, Type-C, audio-aansluiting, DP, Type-C, RJ45-netwerkpoort, DC, HDMI, USB3.0 * 4. Daarom is de uitbreidbaarheid van Mini PC voor commerciële scenario's inderdaad rijker.

Wat zijn de voordelen van een mini-pc naast draagbaarheid?(pic3)

3. Klein en voortreffelijk

Het grootste verkoopargument van minicomputers is dat ze klein en voortreffelijk zijn. Ze zijn niet alleen gemakkelijk mee te nemen, maar nemen ook thuis geen ruimte in beslag. Sommige merkmodellen hebben ze zo dik gemaakt als boeken. De grootte van HOTUS mini-pc Xiaoyouxia is: 202 mm * 212 mm * 65 mm. Daarom zijn minicomputers uiteraard een goede keuze als de ruimte op het bureaublad relatief klein is, of als u de netheid van het bureaublad nastreeft.


Als opkomend computerproduct heeft mini-pc de afgelopen jaren steeds meer aandacht en liefde van consumenten getrokken. Het is klein van formaat, krachtig in prestaties en betaalbaar in prijs, waardoor het voor veel mensen de eerste keuze is om desktopcomputers te vervangen.