bedrijfsnieuws

Certificeringen

chnas

nieuws

Actieve ruisonderdru

Actieve ruisonderdru

2023-12-11

Draadloze bluetooth ruisonderdrukkende hoofdtelefo...

Laser 4K UHD-project

Laser 4K UHD-project

2023-12-11

Shenzhen 4K projector leverancier ontwikkeld ultra...

Beste Smart Touch In

Beste Smart Touch In

2023-12-11

Hoe ziet een interactieve aanraakprojector met uit...

Mini draagbare proje

Mini draagbare proje

2023-12-11

De eerste mini-PC en projector twee-in-één product...

Draadloze roterende

Draadloze roterende

2023-12-11

Draadloze bluetooth apparaat muis 2.4G + Bluetooth...

Drievoudig vouwbaar

Drievoudig vouwbaar

2023-12-11

Onderhoudsinstructies: Bewaren bij kamertemperatuu...

Draagbaar Mini draad

Draagbaar Mini draad

2023-12-11

Van de onbekende zo eenvoudigGebruikt voor mobiele...

Window10 mini pc pro

Window10 mini pc pro

2023-12-11

Een product voor zakenmensen dat de functies van e...

Neem contact met ons op

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4e verdieping, tweede gebouw, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij geven u de beste service!
Contact nu

Waarom we draagbare projectie aanbevelen

2023-12-11

Vergeleken met de gebruikelijke apparaten voor het afspelen van video's MP4, DVD, mobiele telefoons, computers en tablets, is de projector die klein van formaat is maar een groot scherm kan projecteren nieuw en modieus, en zeer geliefd bij jonge mensen. Neem de H2 van HOTUS Technology als voorbeeld: kampeerliefhebbers kunnen gemakkelijk een scherm van 20″-200″ projecteren. Stel je voor, na een drukke week van werk en studie, het weekend met drie of twee vrienden of een familie kamperen in de wildernis, 's avonds laat en dan genesteld in de tent om een groot scherm film te kijken, de problemen van de week zullen worden achtergelaten. Wat denk jij?


A.jpg


Vergeleken met mobiele telefoons, computers, tablets, whiteboards en andere apparaten die licht op het menselijk oog richten, is de diffuse reflectie van de projector vanuit het beeldvormingsprincipe vriendelijker voor het menselijk oog. Projectoren projecteren licht van de projector op een scherm, een muur of een plat voorwerp en breken het licht vervolgens vanaf het scherm naar het menselijk oog, waardoor de projector minder belastend is voor de ogen.


Bovendien zal de projector, in vergelijking met traditionele kijkapparaten zoals mobiele telefoons, tv, computers en tablets, een groter beeld projecteren, zodat mensen altijd onbewust van het scherm wegblijven als ze video's bekijken via de projector, wat tot op zekere hoogte ook bevorderlijker is voor de bescherming van de gezondheid van het gezichtsvermogen.


B.png


Voor de meeste van het werk in de stad, wonen op het platteland van de sociale dieren, een "draagbare, gepersonaliseerde, gezonde oogbescherming" projector zal de korte termijn camping leven toe te voegen een paar punten van hoog niveau gevoel van comfort, maar ook om de stemming van ontspanning te bereiken, om het weekend vrije tijd van de oorspronkelijke bedoeling te genieten.